Var med och påverka

Det har skett 2 kraftiga jordbävningar i Nordväst av Iran i lördags, ett område som bosätter cirka 250 byar gjort av packat lera och jord.

Det är minst 300 döda och 5000 skadade enligt senaste statistiken (BBC 2012.08.13) som Ökar kraftig på grund av brist på mat, klinisk hjälp och medicin.

* Bankerna är avstängda för hjälp på grund av internationella sanktioner

* Regeringen tackar Nej till internationella hjälporganisationer av politiska skäl

* Fattiga, oskyldiga och skadade dör i behov av hjälp som inte lyckas komma fram

Vi är en grupp som har organiserat oss att motstå denna orättvisa och vill hjälpa de som verkligen behöver det, vi heter ’’Hjälp mig så att jag kan hjälpa de’’ Ayda Moayedzadeh som har startat denna grupp har en säker länk till en barncancerfond som heter Child Foundation(www.childf.com), hon har tidigare haft samarbete med de och tar ansvaret att pengarna kommer fram. Med hjälp av en pålitlig person skickas pengarna till childfoundationskonto som skall kvitteras i detalj om hur och var pengarna används, en säker hand som håller de fattiga lite värm i hjärtat nu när de behöver det mest.

Var Med och Påverka…

”Hjälp mig så att jag kan hjälpa de’’ Ropar efter dig. Din insats behöver inte vara stort, dagens fika insats kan bli mat, vatten, blöja och medicin i ett kris område om 2-3 dagar. Vill du vara med? Kontakta Ayda Moayedzadeh (0739803963) eller skicka din insats till: Bank konto: Clearingsnummer 3055 / kontonummer 0074953 / Nordea

Av: Ayda Moayedzadeh

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

پیمایش به بالا