Reza Madadi häktad för miljonstöld i Stockholm

Reza-Madadi_vaskor_stold

Svenska UFC-lättviktaren Reza Madadi, 34, häktades igår efter att ha utfört en så kallad ”smash-and-grab-kupp” på lyxbutiken Bottega Veneta, vid Stureplan i Stockholm. Bytet blev lyxväskor värda en miljon kronor. Madadi, som nekar till brott, greps efter en dramatisk biljakt.
Det var strax efter klockan 05:00 i fredags morse när larmet gick i den exklusiva väskbutiken Bottega Veneta på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Butikens övervakningskamera registrerade hur tre personer kämpade för att ta sig in. Det tog säkert fem minuter innan de var inne, berättar en av butikens anställda. Trots det utdragna förloppet hann polisen inte fram i tid.

 När tjuvarna väl kommit in länsade de butiken på de dyraste väskorna och sprang ut igen. De visste exakt vad de var ute efter, fortsätter den anställda, som uppskattar värdet på det stulna godset till cirka en miljon kronor. Polisen tog upp jakten på flyktbilen och fick stopp på den. Och nu sitter två frihetsberövade. Madadi misstänks för grov stöld och kumpanen för medhjälp till grov stöld, säger jouråklagare Olof Calmvik.

källa: www.exponerat.info/

 

 

 

Read more: http://www.exponerat.info/invandrad-sportstjarna-haktad-for-miljonstold-av-lyxvaskor-i-stockholm/#ixzz2UWkQPuKZ

 

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

پیمایش به بالا