Reza Madadi blir filmstjärna

UFC-kille

Från hjälte i Globen till filmstjärna. Nu dyker UFC-fajtern Reza Madadi upp i nya storfilmen ”Tommy”. – Det är något man drömt om som liten grabb, säger Madadi.

Regissören bakom ”Metropia”, Tarik Saleh, är tillbaka med nya gangsterdramat ”Tommy”. I den syns stjärnor som Ola Rapace, Moa Gammel och artisten Lykke Li.

 En av nyckelrollerna spelas oväntat av svenska MMA-stjärnan och UFC-fajtern Reza Madadi, 34.

 – Det var en person som tipsade om honom, så vi frågade om han kunde provfilma. När jag såg honom blev jag helt tagen och tänkte vilken jävla talang. Han måste vara med i filmen, säger Tarik Saleh till Metro.

 Sagt och gjort.

 – Jag tänkte: Varför inte? Jag har alltid gillat att stå framför kameran och det klickade väldigt bra med Tarik, säger Reza Madadi.

 – Inspelningarna var riktigt roliga, och det är inte varje dag man spelar gangster och går runt och spränger krogar direkt.

 

Det var nära att det aldrig blev någon film för Madadi. En av de viktigaste scenerna för rollfiguren spelades in bara tio dagar före Madadis UFC-match den 6 april, inför ett fullsatt Globen.

 – Jag insisterade på att han skulle vara med. Och det var en stor scen där vi spränger, verkligen spränger, en krog. Men sedan när Reza gick sin match efter så hade jag sådan ångest. Jag tänkte bara nej, få inte stryk nu, för hur ska vi kunna spela in filmen om en helt annan person dyker upp sedan.

 Reza Madadi vände underläge till vinst. Och nu hyllas han av regissören.

 – Jag vill verkligen ha med honom i en film igen.

 För Madadi själv har en dröm gått i uppfyllelse.

 – När jag var på min första dejt som grabb såg vi en film med Paolo Roberto. Jag blev helt impad av honom, han höll på med kampsport och spelade in filmer. Jag drömde om att en dag få göra något liknande. Och i dag är jag där med UFC och får spela in en film. Det känns otroligt, säger Madadi.

källa: metro.se

 

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

پیمایش به بالا